آموزشهای آشپزی

دستور تهیه ژله ویترینی کیوی

ابتدا یک بسته ژله الوئه ورا را با یه لیوان آب جوش حل می کینم. وقتی کاملا خنک شد نصف لیوان شیر را بهش اضافه می کنیم.
نکته : شیر را اگه تو ژله داغ بریزیم شیر دون دون میشه، حتما ژله خنک بشه بعد شیر بریزید.
ژله را داخل قالب ریخته و می گذاریم یخچال تا کاملا ببنده.ژله الوئه ورا وقتی بست یه قسمتایی از قالب رو برش زده و خالی می کنیم. داخل هر قسمت خالی چند تا برش از کیوی می گذاریم.ژله الوئه ورا بدون شیر (یعنی ژله بی رنگ) را درست کرده و قسمتایی که کیوی گذاشته شده را با آن پر می کنیم و میگذاریم تو یخچال تا ببنده.بعدش یه لایه دیگه ژله آلوئه ورا با شیر می ریزیم میگذاریم یخچال تا کمی ببنده و بعد یک لایه ژله سبز رنگ با طعم دلخواه ریخته و قتی کمی بست ، مجددا یک لایه الوئه ورا می ریزیم تا قالب پر بشه.وقتی کاملا ژله ویترینی کیوی بست قالب رو چند ثانیه تو آب گرم میگذاریم و تو ظرف بر می گردونیم.
 نکته:
اسیدی بودن کیوی ممکنه باعث نبستن ژله بشه پس بهتره کیوی اگه سفته رو یکم تو ابجوش و شکر بجوشونین که نرم بشه.ولی من از کیوی های رسیده استفاده کردم که کاملا ژله بست.کیوی ها را به دیواره ی قالب نچسبونین تا از ژله بیرون نزنه.
 نکاتی در مورد بیرون آوردن ژله از قالب 
قالب رو چند ثانیه تو آبجوش بزارین و تکونش بدین و برگرودنین و یا برگردونین و پشت قالب رو سشوار بگیرین.قبل ریختن ژله داخل قالب چندتا نکته رو حتما رعایت کنین.قالب رو آبکشی ویا چرب کنین بیست دقیقه تو فریزر بزارین.ژله کاملا سرد بشه بعد توی قالب بریزین. ژله داغ به قالب میچسبه.همیشه آب داخل هر بسته ژله 1 لیوان آبجوش و نصف لیوان آب سرد بریزین.

 
زمان ارسال:2/5/2018